Om te regelen

We maken het ouders en leerlingen graag zo gemakkelijk mogelijk, maar sommige dingen kunnen we niet regelen. Doen jullie dat zelf?

Boeken en leermiddelen

Lesmateriaal zoals boeken en schriften regelt de school. Je kind neemt een eigen etui met pennen en potloden mee naar school.

Gymkleren en schoenen

Geef je kind een aparte tas mee met daarin een sportbroek, t-shirt en sportschoenen met stroeve zolen (géén zwarte zolen). Er is voor leerlingen van groep 5 t/m 8 gelegenheid om te douchen na de gymles. Als je kind niet mee kan doen met de gymles vragen we je dit schriftelijk te melden aan de groepsleraar.

Medicijnen

Als een kind tijdens schooltijd medicijnen nodig heeft, dan is het belangrijk dat wij dit weten. Ook horen we het graag als de medicatie stopt of verandert. Wij bergen de medicijnen op school veilig op. We kunnen ook helpen de medicatie toe te dienen. Dit doen we alleen met schriftelijke toestemming van ouders.

Ouderbijdrage

Wij vragen aan ouders geen standaard ouderbijdrage voor feesten en speciale activiteiten.

Aansprakelijkheidsverzekering

Als je kind schade veroorzaakt bij een ander, kunnen de kosten hoog oplopen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Sluit daarom een aansprakelijkheidsverzekering af voor je kind. Heb je een aansprakelijkheidsverzekering voor het hele gezin? Dan is je kind vaak vanaf de geboorte automatisch meeverzekerd.