Satu Anttila - Vos nieuwe directeur De Fonkel

Mijn naam is Satu Anttila-Vos, ik ben 53 jaar oud. Ik ben getrouwd en samen met mijn man hebben wij 4 kinderen. Ik woon in de Betuwe. Van oorsprong ben ik Fins en mijn Finse nuchterheid en frisse blik heb ik mogen mengen met de Nederlandse cultuur.  Dit schooljaar start ik als directeur op De Fonkel in Ede. Onderwijs in alle facetten is mijn passie. Ik sta voor flexibiliteit, verantwoordelijkheid en eigenheid voor het onderwijs. Ik krijg voldoening uit mijn werk door groepen mensen op een creatieve en doelbewuste manier te begeleiden met het doel zodat zij hun ambities kunnen waarmaken. Dit doe ik door sturend, ondersteunend te zijn en de medewerker bewust te maken van zijn/haar eigen competenties. De kernwoorden die hierbij horen zijn: verbinding, samenwerking en vertrouwen!

Mijn missie is om zoveel en zo goed mogelijk alle aanwezige kwaliteiten te benutten; “It takes a village to raise a child”

In mijn vrije tijd wandel ik graag. Ik ben dol op dansen. Ook ben ik vroeger dansdocent geweest in het begin van mijn carrière. Ik hoop jullie binnenkort te ontmoeten en ik heb veel zin in deze mooie baan!

Hartelijk groet,

Satu Anttila-Vos