Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Fonkel
  Jachtlaan 14
  6713 KM Ede
  T 0318 - 644 090
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Bewegingsonderwijs

 • Sport neemt een belangrijke plek in binnen ons onderwijs. Wekelijks krijgen alle leerlingen gymlessen.

Cultuur- en bewegingsonderwijs

Sport neemt een belangrijke plek in binnen ons onderwijs. Wekelijks krijgen alle leerlingen gymlessen. Daarnaast doen we mee aan de sportdag, die georganiseerd wordt door het landelijke sportprogramma Special Heroes. We werken al een aantal jaren samen met Special Heroes. Met als doel: leerlingen stimuleren om meer te bewegen en hen de mogelijkheid te bieden zich aan te sluiten bij een vereniging. Om kennis te maken met de sportverenigingen worden er clinics gegeven op onze school. Onze leraar sport kan de weg naar een sportvereniging ondersteunen en begeleiden.
www.specialheroes.nl.
 
Kunst en cultuur heeft ook een plaats binnen onze school. We stimuleren de leerlingen bovendien om deel te nemen aan culturele activiteiten buiten school. Daarvoor laten wij ze in de lessen zo veel mogelijk kennismaken met de mogelijkheden op dit gebied. Wij werken hiervoor samen met Cultuurmij Oost en Cultura Ede.

Lesprogramma

:

Help (nieuw venster)