Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Fonkel
  Jachtlaan 14
  6713 KM Ede
  T 0318 - 644 090
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Nieuws

 • Nieuwsbrieven kunt u voortaan vinden op SchouderCom
​De Fonkel gebruikt voor de communicatie met de ouders SchouderCom.nl. Dit is een online communicatieplatform dat voor alle betrokkenen overzicht brengt in de communicatie en onder andere berichten, enque Fonkel gebruikt voor de communicatie met de ouders SchouderCom.nl. Dit is een online communicatieplatform dat voor alle betrokkenen overzicht brengt in de communicatie en onder andere berichten, enquêtes en een jaarkalender ondersteunt.
Iedere ouder kan zelf zijn/haar eigen gebruikersaccount in SchouderCom aanmaken, hiervoor ontvangt u te zijner tijd een uitnodigingsemail. Berichten worden binnen SchouderCom verstuurd, waarbij een email ter notificatie (of een notificatie via de App) aan de ontvanger wordt gestuurd.
Bij het inrichten van het school-account worden de basisgegevens van de leerlingen (naam, groep en leerlingnummer) en de emailadressen van de ouders vanuit de leerling-administratie in SchouderCom geïmporteerd .
Belangrijk: indien wij de basisgegevens van uw kind(eren) en uw emailadres niet mogen importeren ontvangt u geen uitnodigingsemail en zult u de schoolberichten, die straks via SchouderCom gecommuniceerd worden, niet kunnen lezen, waardoor u belangrijke informatie gaat missen.
(wij zijn echter van mening dat SchouderCom de regels rondom privacy goed hanteert en kiezen er voor om alléén via dit medium communiceren)
Na inloggen kunt u zelf de overige gegevens aanvullen, zoals het adres en de telefoonnummers waarop wij u kunnen bereiken, en daarbij aangeven wie uw gegevens mogen inzien. Het invullen van deze extra gegevens is niet verplicht maar maakt het de school wel makkelijker om uw gegevens up-to-date te houden in ons administratiesysteem.
Schoude
rCom zal uw gegevens nimmer aan andere partijen verstrekken. De link naar de volledige tekst van de privacy policy van SchouderCom is http://www.schoudercom.nl/privacy_policy.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)