Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Fonkel
  Jachtlaan 14
  6713 KM Ede
  T 0318 - 644 090
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Special Heroes

 • We werken al een aantal jaren samen met Special Heroes. Met als doel: leerlingen stimuleren om meer te bewegen en hen de mogelijkheid te bieden zich aan te sluiten bij een vereniging. Om kennis te maken met de sportverenigingen worden er clinics gegeven op onze school.

Special Heroes project

Is een sportstimuleringsproject om kinderen uit het speciaal onderwijs bij de reguliere sportverenigingen in de buurt te laten mee sporten!

Om kennis te maken met de sportverenigingen worden er clinics gegeven op onze school. De volgende stap is een naschools traject, de sportvereniging komt nog steeds bij ons op school, maar dan worden er naschooltijd sport lessen gegeven. Om uiteindelijk de stap te maken naar de sportvereniging op locatie! Met als uiteindelijke doel dat zoveel mogelijk kinderen van onze school bij de verenigingen in de buurt gaan sporten!

Heeft u nog vragen over dit project of vragen over sport en vereniging?

-  Welke sport is geschikt voor mijn kind?
-  Welke verenigingen zitten er bij mij in de buurt?

Dan kunt u deze stellen via de mail: R.Baron@fonkel-ede.nl
Of bel naar de school en vraag naar Remco Baron, leerkracht bewegingsonderwijs.

 

Actueel

:

Help (nieuw venster)